Vendégkönyv

Hozzászólások (6)

Cákí01223
12 éve, 16 napja és 12 órája
Peti nagyon jó az oldal!A feljegyzéseidből nagyon sokat tanultam és ha lesz még azt is elolvasom.:)
Szabi_doki
11 éve, 11 hónapja, 19 napja és 12 órája
Szia Csonti! Remelem jol megy a fogyas es ki tudsz adni mindent magadbol Moszkvaban. Tetszik az oldal:) Hajra: Szabi
nandimesi43
10 éve, 10 napja és 18 órája
Van bronz, ami ugyanúgy csillog, mint az arany! GRATULÁLUNK!! Isten éltesse a Nagypapát! További sok-sok sikert!
Moncsi123
10 éve, 10 napja és 18 órája
Kedves Csonti!
Gratulálok az olimpiai érmedhez! Eddig nem kedveltem ezt a sportágat, de nagy izgalommal néztem végig az olimpiai mérkőzéseidet és most először nem kapcsoltam el a birkózásról. Példamutató az a hozzáállás, ahogyan küzdöttél, igazi sportemberhez méltóan. Amikor az első mérkőzésedhez bevonultál tudtam, hogy valami nagy dolgot fogsz végrehajtani, mert az az elszántság, amit akkor a szemedben láttam, abban benne volt minden. Kívánom, hogy 4 év múlva váljon válóra az álmod! Én biztos vagyok benne, hogy neked sikerülni fog. Köszönöm az élményt, amit átélhettem a mérkőzéseid és az érem átadó alatt. Hajrá Csonti!
Darmen
10 éve, 10 napja és 14 órája
Kedves Csonti!

Először is gratulálok az olimpián elért eredményedhez. Másodszor pedig gratulálok az egész lényedhez, mentalitásodhoz, és hozzáállásodhoz. Hihetetlenül jól esett nézni az arcodat, amikor megnyerted a bronz érmet. Néztem a díjátadót, és a nyilatkozatodat is. Olyan alázattal örültél az éremnek, ahogy azt az idei olimpián még senkinél nem láttam.
Szerintem már az nagyon szép teljesítmény, ha kijutnak a sportolóink az olimpiára. Mégis rengetegen elégedetlenek az eredményükkel. Van, aki még a bronznak sem tud örülni, mert ő aranyat akart...
Azt hiszem rólad kéne mindenkinek példát venni. További sok siket kívánok neked, érd el, amit célul tűzöl ki magad elé. De én biztos vagyok benne, hogy ilyen jellemmel el is fogod. :)

Minden jót kívánok neked.

Ági
nbence
10 éve, 7 napja és 16 órája
Kedves Csonti!Most értem haza birkózó edzőtáborból.A Dunaharaszti MTK-ban birkózok és a táborban nagyon szorítottunk neked.Az edzöm mindig girhesnek hiv mert csak 42 kg vagyok:)
Üdv, Bence
Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.. Kérjük jelentkezz be!